Dönmez Bilişim Medikal, Smith & Nephew ile Ortaklık Kurdu!

Dönmez Bilişim Telekomünikasyon, Smith & Nephew ile Ortaklık

Sevgili müşterilerimiz ve iş ortaklarımız,

Sizlere büyük bir heyecanla duyuruyoruz ki, medikal sektörünün öncü firmalarından biri olan Smith & Nephew ile yeni bir ortaklık kurduk. Bu anlaşma, Smith & Nephew’in yüksek kaliteli medikal ürünlerinin, Türkiye pazarında bizim de aracılığımız ile, siz değerli müşterilerimiz ile buluşmasına olanak sağlayacak.

Bu ortaklığı, sizlere en iyi hizmeti verebilmek amacı ile iş kollarımıza bir yenisini daha ekleyerek Dönmez Bilişim Medikal çatısı altında oluşturduk. Hali hazırda size bulunduğumuz sektörlerde en iyi hizmeti verebilmek için her geçen gün daha da büyüyerek ilerleyen firmamız, artık medikal sektöründe de faaliyet gösterecektir. Dönmez Bilişim Medikal, Smith & Nephew’in ürünlerini fiziksel kanallar aracılığıyla sizlere sunacak.

Medikal sektörünün liderlerinden biri olan Smith & Nephew, ürünleri, kalite, güvenlik ve yenilikçilik açısından rakipsiz. Ürün portföyü, yara bakımı, ortopedi, spor yaralanmaları, travma, kulak burun boğaz, endoskopi ve gelişmiş cerrahi gibi alanları kapsıyor. Biz de Dönmez Bilişim Medikal olarak bu ürün yelpazesinin önemli bir kısmını kapsayan, yara bakımı ve ortopedi alanlarındaki ürünlerin Türkiye pazarındaki yerini daha da güçlendirerek, siz müşterilerimiz ile buluşturaracağımızı duyurmaktan gurur duyuyoruz. Dönmez Bilişim Medikal olarak hem bizim hem de Smith & Nephew’in ortak vizyonu doğrultusunda Türkiye pazarında, diğer alanlarda da olduğu gibi medikal alanında da benzersiz bir hizmet verebilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız!

Her türlü soru, görüş ve önerileriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Dönmez Bilişim Telekomünikasyon olarak, sizlere daha iyi hizmet vermek için çalışmaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla,
Dönmez Bilişim Telekomünikasyon

Ürün Katoloğumuzu İncelemek İçin Tıklayınız!